Gemeente Valkenburg aan de Geul kiest wederom voor Winkelradio

Van 18 november 2022 t/m 8 januari 2023 is het Geulstadje Valkenburg weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. Omdat de muzikale omlijsting een groot deel van de beleving betreft, kiest Gemeente Valkenburg aan de Geul voor het tweede jaar op rij voor Winkelradio om dit in te vullen.

Het betreft twee eigen radiokanalen. Één voor Kerststad Valkenburg en één voor de Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg. Op deze kanalen worden alleen de grootste kerst- en kerstsfeer hits allertijden gedraaid, is een compleet jinglepakket te horen en zijn mededelingen in diverse talen te beluisteren om bezoekers te informeren. Een ideaal communicatiemiddel om de gasten van Valkenburg niet alleen te vermaken met de beste kerstmuziek, maar ook te informeren over alles dat in de stad te beleven is tijdens de kerstperiode.

Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg: ‘WInkelradio is een goed systeem met gedreven jongens die je altijd graag te woord staan. Je hebt er geen omkijken naar. Elke aanpassing of toevoeging is zo geregeld. Hierdoor kun je tussentijds bepalen of de boodschappen de lading dekken of dat er nieuwe moeten worden ingesproken. Daarnaast is het fijn dat de heren veel muziekkennis hebben en je daardoor veel werk uit handen nemen om een geschikte playlist te bepalen.’

Interesse in uw eigen Winkelradio tijdens de kerstperiode? Mail naar info@winkelradio.com of bel 06-29133592