Winkelradio-afnemer Valkenburg in top 10 favoriete reisbestemmingen

In de wereldwijde top tien van populaire vakantiebestemmingen staat dit jaar Valkenburg. Het is voor het eerst dat een Nederlandse stad in die top tien staat. Volgens Booking.com is Valkenburg wereldwijd het hardst gestegen qua populariteit.

Slechts drie Europese steden
Booking.com kijkt jaarlijks naar de favoriete reisbestemmingen van zijn gebruikers voor het aankomende jaar. Daar komt dan een lijstje met de top tien meest populaire reisbestemmingen over de hele wereld uit. De steden zijn dan willekeurig gerangschikt, waardoor het niet bekend is op welke plaats de Limburgse stad exact staat. Naast Valkenburg staan onder meer Buenos Aires (Argentinië), Portland (VS) en Cairns (Australië) in de top tien van 2024. Het Duitse Chemnitz en Vlorë in Albanië zijn de enige twee andere Europese steden.

Winkelradio voor Valkenburg
Van 17 november 2023 tot en met 7 januari 2024 is Valkenburg ook weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. Voor de muzikale invulling in het centrum en in de Gemeentegrot heeft Valkenburg voor het derde jaar op rij voor Winkelradio gekozen! Winkelradio verzorgt twee radiokanalen . Één voor Kerststad Valkenburg en één voor de Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg. Op deze kanalen worden alleen de grootste kersthits aller tijden gedraaid, is een compleet jinglepakket te horen en zijn mededelingen in diverse talen te beluisteren om bezoekers te informeren. Een ideaal communicatiemiddel om de gasten van Valkenburg niet alleen te vermaken met de beste kerstmuziek, maar ook te informeren over alles dat in de stad te beleven is tijdens de kerstperiode.

Interesse in uw eigen Winkelradio tijdens de kerstperiode? Mail naar info@winkelradio.com