Centrummanagement Sittard zet samenwerking met Winkelradio voort

In het stadscentrum van Sittard is ook in de maanden november en december van 2023 een custom made Winkelradio kanaal te horen. Hierbij is een mix van kerstmuziek en hits te horen afgewisseld met eigen audiovormgeving met de naam van de stad en commercials van lokale ondernemers.

Winkelradio is sfeerbevorderend
Na een succesvolle eerste samenwerking in 2022, heeft Centrummanagement Sittard in 2023 wederom gekozen voor Winkelradio tijdens de kerstperiode. In de winkelstraten van Sittard is gedurende de maanden november en december een radiokanaal te horen om de kerstsfeer bij het winkelend publiek extra te stimuleren.

Rosanne Van Hoolwerff, Event & Project Coördinator bij Centrummanagement Sittard, licht de keuze voor Winkelradio toe: ‘We willen niet dat je reclame hoort van grote ketens zoals een bol.com, Mediamarkt of een Amazon, maar juist de lokale ondernemer. Daarom hebben we voor Winkelradio gekozen om zo én sfeervolle muziek te hebben én alleen maar reclame te horen van de ondernemers uit onze binnenstad. Winkelradio kon dat realiseren voor ons.’

Alleen maar commercials van eigen ondernemers
In tegenstelling tot andere aanbieders, heb je bij Winkelradio de mogelijkheid om tussen de muziek door commercials te laten horen van lokale ondernemers. Winkelradio produceert deze commercials ook in eigen beheer. Rosanne kreeg daar een goede respons op van de ondernemers: ‘Toen we de oproep plaatsten in onze nieuwsbrief zijn we echt overladen met positieve reacties. Ze vonden dit zo’n leuk en vernieuwend idee! Niet iedereen heeft zichzelf nog gehoord omdat ze natuurlijk in de winkel staan, maar het idee dat ze hun eigen reclamespotje hebben en dat dat door de winkelstraten van Sittard te horen is, is natuurlijk geweldig.’

Rosanne voegt daaraan toe: ‘Wij hebben in Sittard normaal rechtenvrije muziek, dus dat zijn niet de bekende liedjes. Nu waren we in de gelegenheid om wel de populaire muziek van nu en de klassieke kersthits te draaien in deze periode, dus dat brengt zeker extra sfeer.’

Interesse in uw eigen Winkelradio tijdens de kerstperiode? In uw winkel, onderneming of stadscentrum? Mail naar info@winkelradio.com