Sittard staat met Winkelradio stil bij geboortedag Toon Hermans

17 december is de geboortedag van Toon Hermans. Ter ere van Toon Hermans’ verjaardag is in de binnenstad niet alleen de sfeervolle kerstmuziek van Winkelradio te horen, maar ook de prachtige liedjes van Toon Hermans.

Liefde voor theater
“Het begon op de lagere school. Daar maakte ik m’n neus wel eens rood, met kleurkrijt; dat vond ik erg leuk en het stond me goed.” Voor Toon Hermans was het theater geen keus; hij kon simpelweg niet anders. Het theaterwezen zat hem in heel zijn lijf en leden. De liefde voor het theater stroomde van zijn hart tot in het puntje van zijn kleine teen.

Geboortedag in Sittard
Ter ere van de geboren Sittardenaar wordt op zondag 17 december door Winkelradio de beste en mooiste muziekstukken van Toon Hermans uitgezonden. Dit is te horen in de winkelstraten van het centrum op het eigen Winkelradio-kanaal van Centrum Sittard. Dit wordt afgewisseld door de commercials van eigen ondernemers en de beste kerstmuziek. Daarnaast zal de kerkklok elk uur een liedje van Toon Hermans laten klinken en zal Harmonie St. Joseph mooie kerst Ensembles spelen.

Daarnaast is het ook koopzondag in de binnenstad van Sittard en zijn de winkels geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Interesse in uw eigen Winkelradio tijdens de kerstperiode? In uw winkel, onderneming of stadscentrum? Mail naar info@winkelradio.com