Recordaantal bezoekers Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg


Winkelradio-afnemer Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg heeft een ongekende toestroom van bezoekers ervaren. In een periode van zeven weken hebben maar liefst 208.000 mensen de markt bezocht, zo meldt de organisatie desgevraagd.

bron: Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg

Winkelradio voor de Kerstmarkt
De Kerstmarkt was geopend gedurende november en december en maakte in die periode ook weer voor de derde keer gebruik van Winkelradio. Op het radiokanaal dat door de hele grot te horen was, werden alleen de grootste kersthits aller tijden gedraaid, was een compleet jinglepakket te horen en waren mededelingen in diverse talen te horen om bezoekers te informeren.

Trots
Wethouder Kevin Rouwette van Valkenburg aan de Geul uit zijn trots over het hoge aantal bezoekers. Volgens hem heeft de Limburgse stad zich met dit record stevig op de kaart gezet als dé kerststad bij uitstek. Hij benadrukt dat, ondanks het ongunstige weer, ook bovengronds de attracties en standhouders veel belangstelling genoten.

Vorig jaar trok de kerstmarkt in de Gemeentegrot ook al een recordaantal bezoekers, met toen 180.000 verkochte tickets. Dit jaar is dat record met 220.000 verkochte tickets dus aanzienlijk overtroffen.

Interesse in uw eigen Winkelradio (tijdens de kerstperiode)? Mail naar info@winkelradio.com