Gratis en vrijblijvend: probeer Winkelradio 1 maand uit!

Met Winkelradio kies je voor een custom-made radiokanaal voor je winkel, onderneming of stadscentrum. Op dit kanaal zijn de grootste hits en classics te horen afgewisseld met eigen vormgeving en eigen commercials. We kunnen nu nog meer schrijven over de voordelen van Winkelradio, maar je kunt het veel beter gewoon proberen! Vrijblijvend en gratis!

Een eigen radiostation voor je onderneming. Hoe klinkt dat dan? Dat kunnen we je wel vertellen, maar je kunt het beter ervaren. Het brood van de bakker moet je immers ook proeven! Probeer Winkelradio 1 maand compleet en vrijblijvend uit en beslis daarna of het een blijvend karakter krijgt in je onderneming. Volledig met eigen vormgeving, eigen boodschappen en de beste muziek ooit gemaakt: de complete formule van Winkelradio, maar dan 1 maand gratis.

Dus, geïnteresseerd? Probeer Winkelradio dan gewoon 1 maand gratis uit! Mail naar info@winkelradio.com en we nemen contact met je op.